lauantai 19. maaliskuuta 2011

Vintage Life

Vintage Life Nostalgia Magazine on melko uusi julkaisu, joka kutkuttelee tätä visualistia. Lehteä on tehty tähän mennessä seitsemän numeron verran, joista ensimmäinen julkaistiin keväällä 2010. Tunteella tehdyn lehden tekijäjoukosta löytyy niin itseoppineita alan harrastajia kuin ammattilaisiakin. Lehti on täynnä kaikkea mitä vintagekulttuuriin liittyy: pukeutumisen ja muun kaunistautumisen lisäksi sieltä löytyy juttuja tapahtumista, musiikista sekä sisustamisesta. Ohjeita kauniisiin ja helposti tehtäviin vintage-kampauksiin antaa ihana Lisa Freemontstreet, josta olenkin aiemmin jo kertonut. Lehteä pystyy tilaamaan suoraan verkosta joko sähköisenä tai paperisena versiona, mutta vast'ikään lehteä ryhdyttiin myös julkaisemaan WHS Smith -lehtiketjussa Britanniassa. Toivoa sopisi, että kaunis ja iloa arkeen tuova lehti ilmestyisi myös suomen lehtipisteisiin.


Vintage Life ei ole pelkkä lehti vaan myös yhteisö verkossa: Vintage Network Worldwide. Sieltä löytyy runsas joukko samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voi jakaa ohjeita, vinkkejä sekä onnistumisen iloja.


Translation:

Vintage Life Nostalgia Magazine is a new and interesting publication that displays world of vintage culture. The first issue came out on spring 2010. Now the seventh issue is also available at WHS Smith stores across UK. Vintage Life is not just a magazine, it's also a network: Vintage Network Worldwide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti