Vaatehuone

PINUP GIRL CLOTHING

Tämä on se paikka josta (useimmiten) kuolaan vaatteita: Pinup Girl Clothing. Sain juuri toisen tilaukseni kotiin. :P
Vaatteet ovat edullisia sekä upean näköisiä ja silti ihanan helppoja pitää. Ne eivät kiristä eikä purista vaan halaavat sinua oikeista paikoista saaden sinut tuntemaan itsesi seksikkääksi ja itsevarmaksi..
Eikä ihme, sillä Deadly Damesin luomusten takana on kurvikas Micheline Pitt. Micheline tekee myös koruja PUG:lle
PUGilla on kattava valikoima kenkiä (mm. Iron Fist), laukkuja (kuten Lux De Ville) sekä asusteita kaikille Pin-Up -naisille.
Toimitus on huikean nopeaa ja paketti tulee kotiovelle asti. Seurantakoodin saat sähköpostiisi ja voit seurata lähetyksen matkaa yllättävän tarkasti (joskus ei malta odottaa..). Nopeimmillaan paketti on tullut kotiin neljässä päivässä, kun tullattavaa ei ole ollut.

Deadly Dames
Juvenile Delinquent Dress

Deadly Dames
Haunted Housewife


Places where I like to buy clothes are PinUp Girl Clothing. Clothes are affordable, they look great on you and are still incredibly easy to wear. They make clothes that hug you in the right places, that makes you feel sexy and confident. It's no suprise that curvacious Micheline Pitt is behind Deadly Dames' designs. :)
She also designs jewelry for PUG.
You can also find retro purses from Lux De Ville and rockin' shoes from their own line and Iron Fist.

TOP VINTAGE

Loistava hollantilainen Pin-Up tytön nettikauppa: Top Vintage. Palvelu on ykkösluokkaa ja ostokset voit maksaa joko luottokortilla tai Pay Palilla. Paketit tulevat muutamassa päivässä tai maksimissaan viikon sisällä. Jokaisessa lähetyksessä on aina pieni sydämen muotoinen laventelisaippua lahjana. :)
Top Vintagella on laaja valikoima vaatteita, kenkiä ja asusteita edulliseen hintaan. Myös suosimani PinUp Girl Clothingin vaatteita löytyy täältä, eikä tullikustannuksia tarvitse huolehtia, kun tilaa Euroopasta. :)

Collectif
Dolores Top and Belle skirt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti