keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Diplomi

Tadaaa! Olen ensimmäisten innokkaiden joukossa suorittanut ihanaisten Itty Bittyläisten  burleskitaiteen alkeiskurssin. :)

Nyt on shimmyt ja shaket tiedossa (ei todellakaan hallussa vielä), sekä se että glitteriä ei voi olla koskaan liikaa. Pinkissä Bittycavessa vietetyt hetket olivat ihana piristys talven pimeässä ja toivon että lahjakkaat leidit jakavat oppejaan myös jatkossa tuoden iloa meille kaikille.

Oppilaat saivat näyttää taitonsa kurssin viimeisellä kerralla. Tarjolla oli mahtavia esityksiä ja ideoita. Omaa suoritustani en voi kehua, meni pasmat ja liikkeet sekaisin ja loppujen lopuksi myös liivit meinasivat liekehtiä, sen verran kuuma meno oli päällä... :D

Translation:

I am so very proud to say that I have received this gorgeous diploma after completing a glitterfull course of burlesque by The Itty Bitty Tease Cabaret. :) I do wish that these talented ladies keep on giving these courses for our delight in the future as well.

I'm not so proud about how my presentation went though. I got me moves all mixed up with me nerves and almost burned me bras (which wasn't the plan..).. So no pictures about that..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti