keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Sophisticated Lady

Heissan taasen!

Olen tainnut olla pimennossa jo ihan riittävän kauan? Ainakin täällä Bloggerin puolella, naamakirjassa lyhyitä päivityksiä ja kuvatuksia tuleekin jaettua useammin. Tänne blogin puolelle pyrin laittamaan vain omaa materiaalia tai jos (kuten tänään) löydän jotain kivaa ja useamman kuvan verran jaettavaa käsityötä.
Sain siis postissa kukkalähetyksen Saksasta. Sophisticated Lady on myös hurahtanut kukkiin kuten minä itsekin (muistatkos)... Ja tässä kaunokaisessa on aivan herrrkulliset värit! Miten loistava ja kaunis idea onkaan postittaa hauras kukka näin kauniissa laatikossa, eipä tässä muuta voi kuin nautiskella. :)
Tykkään tehdä itse käsilläni niin paljon kuin mahdollista, mutta kaikkea materiaalia ei vain löydy niin helposti ja joskus on myös kiva tukea pieniä käsityöyrittäjiä ympäri maailman. Siitä Etsy onkin mahtava paikka, kaikki pienet käsityöläiset voivat siellä myydä omia tuotantojaan, sieltä voit löytää myös hyviä käytettyjä tavaroita ja varsinkin vintagea järkevään hintaan. :) Pitemmittä puheitta, antaa kuvien taasen kertoa loput. :)

First to see this box, my face went :)

End then this, I went =)
Just beautiful

Jaahas, jos sitä sitten vaikka otettaisiin muutamat kesäiset kuvat kukkaset päässä?
Joten palataan niiden otosten merkeissä lähiaikoina! ;)


Translation:
So, I guess I've been bit too much MIA... Sorry about that. Too little time, too much to do. If anyone of ya follow me on my fb page, You've seen bit more action. But as the spring does come so do my blog posts. :) This time I've got new lovely hair flower from Sophisticated Lady. She's a bit of a flower lady as am I (remember this)... Isn't this just so lovely colored? And the packaging, oh so sweet! Love it! 
I enjoy crafting myself most of the time, but sometimes it is just too hard to come by all the material one needs and then again it is always a good idea to support small handicraft businesses all over the world, I thinks. :) This is why Etsy is so wonderful place, you can find nice hand crafted pieces and especially vintage finds from there with reasonable prices!

Righty-o, I feel photoshoot coming on... ;)
See ya soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti