maanantai 12. marraskuuta 2012

Pin-Up Fashion Night!

Hei pitkästä aikaa!

Blogin kirjoittelu on jäänyt minulla viime aikoina hieman paitsioon, aika ei ole yksinkertaisesti riittänyt kaikkeen mitä olen halunnut tehdä. :(
Blogiini tahdon päivittää itse (tai rakkaan puolisoni) ottamia kuvia ja niitä ei ole vähään aikaan tullut otettua.

Mutta pitemmittä puheitta aiheeseen! :)
Eli minulla oli ilo ja kunnia saada osallistua Pin-Up Garagen järjestämään Pin-Up Fashion Night -tapahtumaan viime viikon torstaina.
Iloiset leidit Millie Mimosa ja Heidi kertovat meille mitä mallit esittelevät.


Tapahtumassa esiteltiin Pin-Up -pikkujoulumuotia ja tarjoiltiin silmän ruoan lisäksi herkkuja myös muille aisteille. :) Tarjolla oli kuppikakkuja, kuohuvaa sekä viskituotteita. Lisäksi jokaisella oli mahdollisuus stailaukseen Mirabellan tuotteilla, täydellistä pientä hemmottelua siis!


Mallien päällä oli Pin-Up Garagessa myytäviä merkkejä: mm. emmy design, Collectif, PinUp Couture, Pin Me Up, sekä Millie Mimosan uutuusmerkki Miss Mimosa!

Stailausta ja Pin Me Up -kuvia
Samassa tilaisuudessa Pin-Up Garagen omistaja Heidi julkaisi heidän uuden tuotteensa: Pin Me Up teemakuvaukset! Pin-Up kuvauksiahan saa Suomessa jo muutamalta muultakin taholta ja nämä kuvaukset erottuvat muusta tarjonnasta monellakin tapaa. Nimittäin nämä kuvaukset tehdään erilaisissa miljöissä, voit valita itsellesi vaikkapa autotallin, rannan, buduaarin tai tikiteeman! Lisäksi voit teettää kuvat vaikkapa omaan kalenteriisi, joka kuukaudelle stailattuna omassa miljöössä.

Kuvaukset toteuttaa rautaisan ammattimainen Pin-Up -tiimi: Heidi itse vastaa kuvattavan stailauksesta ja miljööstä. Millie Mimosa pitää huolen, että kasvoillasi on juuri oikeanlainen meikki ja hiuksesi ovat huolitellut. Hän on meikkaaja-maskeeraaja, parturi-kampaaja sekä burleskitaiteilija. Tunnetustihan burleskitaiteilijat ovat pin-up kulttuurin kokeneita ja arvokkaita edustajia. :)
Ammattivalokuvaaja Jari Alanen ottaa valokuvat ohjaten ja auttaen malleja löytämään parhaat puolensa itsestään.

Pin Me Up -kuvauksien upeaa jälkeä ja rekki täynnä ihania vaatteita.
Pin Up Garagehan on tunnettu naisellisista Pin-Up vaatteistaan ja tällä kertaa myös miehille oli tarjolla Kasipallon tuotteita.


Sinäkin voit osallistua Pin-Up Fashion Nightiin! Koska kysyntä tälle tapahtumalle oli niin suuri, järjestetään tänä perjantaina toinen samanlainen tilaisuus. :) Käy ilmoittautumassa oheisesta linkistä ja löydä itsellesi naisellisimmat pikkujouluvaatteet sekä asusteet Pin-Up Garagesta.

Osallistu sinäkin!


Translation:

Last thursday I had a pleasure and priviledge to attend to Pin-Up Fashion Night held by Pin-Up Garage!

The guests were treated with cupcakes, some bubbly drinks, Pin-Up styling and beautiful clothes. :)

Owner of Pin-Up Garage, Heidi introduced us to their new product: Pin Me Up -photo shoots. Difference between these photo shoots and ones that are already out there (in Finland) is that these are taken in different settings, not at studios. One can choose garage, beach, boudoir or even tiki -themes.

There were so many delicious clothes that I felt sad that I could not by them ... all... :D As well as widely known brands as emmy design, Collectif and PinUp Couture Pin-Up Fashion Night introduced us clothes from their own brand: Pin Me Up and as new, Millie Mimosa's Miss Mimosa.

You can also participate to this warm  spirited Pin-Up Fashion Night, this friday!
Sign up and enjoy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti