tiistai 10. heinäkuuta 2012

On Route 66


Rakkaani teki huiman löydön etsiessämme yöpymispaikkaa itäisestä suomesta. Matkustimme viime viikonlopun autotapahtumissa Ruukki Picnicissä sekä Kouvolan Tykkimäellä Corvette Show and Meet -tapahtumassa. Valitettavasti kaikki alueen hotellit olivat varattuja, Lahtea ja Haminaa myöten, joten tyydyimme askeettisiin oloihin Tykkimäen Camping alueen pikku möksässä.

Niin, siis asiaan... :D Tämä löytö on Kotkassa sijaitseva Ravintola ja motelli Route 66. Tämänkin löysimme hotellia etsiessämme mutta pettymykseksi sekin oli täynnä. Joten päätimme paluumatkalla Kouvolasta piipahtaa siellä kuitenkin. Navigaattori ohjatessa meitä teollisuuslaueen läpi (liikennekyltissä luki Asiattomilta pääsy kielletty) olimme hiukan epäileväisiä että mihin olimmekaan menossa... Päästyämme motellin lähettyville olimme jo ihmetyksestä montut auki.. WTF!! :D

Näky oli tämmöinen:


Jatkoimme aidan vierusta ja ihmettelemistä löytyi lisää:Aitojen sisäpuolilta löytyi myös paljon katseltavaa:


Sisätiloihin astuessa näky oli erittäin miellyttävä:


Penkit mitä mukavimmat:

 Poikien huoneessa tyttöset tirkistelivät pisuaarin yllä:

Ja huoneeseen matkan sai tehdä "valtatietä" pitkin:

Suloinen pieni huoneemme:


Niin, meidänhän oli tarkoitus vain pysähtyä katsastamaan paikka. Jäimmekin sinne syömään, vaikkei juuri edes ollut nälkä. Ruokaillessamme ja samalla ihaillessamme paikkaa päätimme että jospa jäätäisiinkin yöksi ja hurautetaan maanantai aamuna suoraan Kotkasta töihin Helsinkiin. Onneksi huonekin löytyi ja saatoimme levätä muhkealla jenkkisängyllä kunnon unet!

Täytyy kerrankin sanoa, että ravintola -ja yöpymiselämys olivat mitä parhaimmat!
Eikä tässä kaikki! Tähän kompleksiin kuuluu myös oma putiikki, jossa myydään pääasiassa prätkävaatteita, huppareita ja t-paitoja. Respassa virkailija kysyi noin iltakahdeksan aikoihin että oletteko jo käyneet kaupassamme. Vastasimme että eihän myö, ei kai se ole auki tähän aikaan..? Tähän virkailija vastasi että kauppa, kuten motellikin on auki 24/7.
Aika ennenkuulumatonta suomen kamaralla... :D Pakkohan sitä oli lähteä ihmettelemään ja kassillisen kanssa sieltä tuliin ulos...
Tätä ennenkuulumatonta vieraanvaraisuutta selittää kenties se että omistaja ja työntekijät ovat venäläisiä sekä amerikan venäläisiä.

Tämä paikka kannattaa käydä katsomassa. Varaa samantein huone, ne ovat suosittuja, koska paikka on rauhallinen ja viihtyisä. Kohta kaksi vuotta täyttävä motelli ja ravintola ovat kuin vasta valmistuneet, aivan loistokunnossa!
Hulppeat synttärijuhlat ovat luvassa elokuun lopussa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti