perjantai 11. marraskuuta 2011

Doodling

Kun ihminen on juuttunut sohvan nurkkaan möllöttämään kauniita vampyyreja tuntitolkulla, kaikki on hyvin, oikein loistavasti! Itseasiassa kun flunssa vetää työkyvyttömäksi tulee imettyä aika lailla vaikutteita siitä mitä telkkarista katselee. Tällä kertaa ne oli ihanan kolkkoja mutta rrromanttisia vampyyreita, sopivaa katseltavaa tähän vuodenaikaan. :P

Noh, ideat rupeavat sopivasti lentelemään pienessä päässä ja kohta ne siirtyivätkin paperille. Muistelin kaapissani olevan vielä hyvän palasen joustosatiinia ja nyt oli pakko päästä toteuttamaan siitä iltapuku tuleviin Hollywood aiheisiin pippaloihin.

Tässä suunnitelma, saas nähä mitä siitä saa.. ;DNoh, mitä ilmeisemmin suunnitelmaan on livahtanut myös pitsiä. Sitä hankkimaan siis!

Translation:
When a person is stuck in a sofa, watching gorgeous vampires for several hours, everything is fine, practically just amazing! I just llloove watching gloomy but oh-so bewithcing vampires.
Well, now this leads me to doodling stuff. I recalled that I still have a good piece of leftover elastic satin in my closet. And I have a Hollywood-style bash coming on, so I need to make a new evening gown (not that I have many before..)
So, this is the plan, let's see what I'm gonna get... :P

2 kommenttia:

  1. Hei! Kun olet tilannut vaatteita Pin up Girl Clothingista. Niin kauan paketin kestää tulla? :)

    VastaaPoista
  2. Paketti tuli todella nopeasti, 2-3 päivässä. Maksimissaan viikon kesti tilauksesta. Esim. maanantaina tilattu on ollut keskiviikkona perillä. Tämä johtuu siitä, että heillä toimitetaan ulkomaille vain kuriiripalvelulla. Voit seurata pakettisi matkaa kätevästi netistä seurantakoodilla. :) Jos paketti jää tulliin voi saapuminen viivästyä parilla päivällä.

    VastaaPoista